Gezondheidsbeurs 2020 uw voordeel met 30% korting!

Gezondheidsbeurs 2020 met 30% korting op Nederlandse boeken!

Gezondheidsbeurs 2020Van 6 februari tot en met 9 februari 2020 staan The Summit Lighthouse & Amethist Pers op de gezondheidsbeurs in Utrecht. Je kunt met vrienden en familie op een laagdrempelige wijze niet alleen over fysieke maar ook spirituele gezondheid te weten te komen.

Gezondheid is een groot goed. We sporten, eten gevarieerd, en doen van alles om gezond te blijven. Toch lukt het niet altijd om vrij van ziektes te blijven. Hoe kan dit? En waarom worden sommige mensen die heel gezond leven ziek, terwijl anderen met een ongezonde levensstijl nooit wat mankeren? Het antwoord hierop kan gevonden worden in karma en reïncarnatie. Het gelijknamige boek zegt hierover:

Een belangrijke spirituele sleutel tot genezing bestaat hieruit: dat wij niet alleen lichamelijk willen genezen, maar ook volledig willen genezen, namelijk in lichaam, geest en ziel. De wortels van onze lichamelijke ziekte liggen vaak in andere dimensies van ons wezen, en die moeten eerst worden genezen.

Nog een reden om onze stand te bezoeken. We bieden je die dagen op vertoon van onderstaande kortingscoupon 30% korting op alle Nederlandse boeken.

We verwelkomen je graag bij onze standnummer 01E48 en vergeet niet je couponvoordeel!

Couponcode Gezondheidsbeurs 2020
Print de couponcode uit of vertoon deze op de beurs met je mobiel.